Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Selling habitats disabled!

  1. #1
    New Resident
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Unhappy Selling habitats disabled!

    After the current update, the "sell" function of the habitats disabled!

    This would create a big problem. It seems that we cannot add more habitats after reaching level 30. If I already bought maximum no of habitats, I cannot change the color of them through "sell & buy". Even if now I successfully breed a Diamond dragon, I have no habitat to place it.

    Please kindly resume the function of selling habitats. Thanks.

  2. #2
    New Resident
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Sorry, just find that I can sell habitat after relocating the dragons. By the way, I hope that the maximum no of habitat can be raised after level 30.

  3. #3
    Executive Chef
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3,089
    Is selling working now

  4. #4
    Executive Chef ButterPanda's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,798
    Try deleting and reinstalling the game from the app store.

  5. #5
    Executive Chef
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,799
    This worked for me; you have to sell all the dragons in the habitats to be able to sell the actual habitat.

  6. #6
    Farm Supplier
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    65
    Trying to sell an empty habitat and it wont let me! I bought the wrong habitat and I dont have room in my land for another right now. So my egg is just sitting waiting to be hatched. Such BS. Fix this.

  7. #7
    Host(ess)
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    12

    Selling habitats

    I sold the dragons in my habitat so that I could sell it to by the valentine habitat and major fail on TeamLavas part because it is gone. I am real frustrated by all the bugs this game has had since October of last year. About to delete the game.

  8. #8
    New Resident
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4
    TeamLava please reply is this still an issue. I am having the same trouble.
    Thank you

  9. #9
    Host(ess)
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    24

    answer?

    Could someone please answer this... thanks

  10. #10
    The Honorable Panda
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S8 FORUM
    Posts
    51,963
    Quote Originally Posted by MicsPlace View Post
    TeamLava please reply is this still an issue. I am having the same trouble.
    Thank you
    Quote Originally Posted by vlagay View Post
    Could someone please answer this... thanks
    This is an old thread. What issues are you having? If you do not see your sell button to sell a habitant have you restarted your device or tried deleting and redownloading the game?
    Need me? Send Me A Private Message

    Note: Due to some personal matters, I will not be on over the weekend.

    Contact Storm8 by filling out this form: support.storm8.
    How to submit Support Request

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •