PDA

View Full Version : Fill to go orders



sugerbabby2
03-02-16, 01:01 PM
I have two slots that are filled whit Gourmet Salted Caramels. I have not unlocked this dish jet I only have one slot left please fix

kooky panda
03-02-16, 02:27 PM
If you cannot make an item in the order, you can click the little button and refresh the order and you will get a new order to fill.

sugerbabby2
03-02-16, 02:39 PM
Thanks I never saw it

kooky panda
03-02-16, 02:45 PM
That button is pretty tiny! :)

Mercuriair
03-05-16, 12:42 PM
Refresh not working for me

SpiritWind00
03-05-16, 10:24 PM
You have to wait 10 mins to see a new order; it's not immediate... Have you seen and used the button? You'll need to provide more details for us to help you :)

Mercuriair
03-06-16, 05:46 PM
It's working now I was having a lot of problems with freezing etc too so had to uninstall and reinstall.

kooky panda
03-06-16, 05:53 PM
Oh great!! Glad it is working now!